Я загубився м ж рядками

***

Я загубився між рядками,
Я розчинився у словах,
Я вмію жити лиш думками,
Лише літати в небесах.

А ти пішла, не зрозумівши
Свого порожнього буття.
Ти не врятуєшся від тиші,
Яка вбиває почуття.

Моя душа і досі хоче
І помилок, і потрясінь.
Навіщо день, що сліпить очі?
Я ще шукаю твою тінь.

27.12.2005


Рецензии