Н ч

Бачиш, день ховає очі.
Тихо,
Лихо,
Засинай.
Повертатися не хоче -
Тільки небо,
Тільки рай.
Чуєш, спокій опустився
Сумом,
Шумом
Відгорів.
Світ із пам’яті звільнився.
Геть від тебе,
Геть від снів.

Мить, повернися.
Ніч, зупинися.
Сонце, іще не пора!
Вже падають зоряні зливи
На нашу країну кохання.
Ми будемо разом щасливі -
Лише загадати бажання.

Віриш, легко так літати
Стрімко,
Дзвінко
Між зірок,
Понад хмари зазирати -
Вільна мрія,
Вільний крок.
Знаєш, дихають любов’ю,
Світлом,
Вітром
Почуття.
Ти лишаєшся зі мною,
Як надія,
Як життя.

23.12.2005


Рецензии