Я ду н чним провулком

***

Я іду нічним провулком.
Вже порожній тротуар.
Лиш для мене подарунком
Місяць вийшов з-поміж хмар.

Зорі - крапельки кришталю,
Розлилися угорі,
Вітер дихає печаллю
І зітхають ліхтарі.

Я блукатиму до рання -
В серці полум’я горить.
Може, десь моє кохання
В цьому місті тихо спить.

16.12.2005


Рецензии