Тво оч

Нескінченно замислені,
Твої очі не сплять.
Мрії, в небо відіслані,
Тихим сяйвом тремтять.

Безневинно заплакані,
Твої очі сумні.
В серці сльози негадані
Пролились по весні.

Безнадійно закохані,
Твої очі горять.
Розгубились непрохані
У душі почуття.

20.10.2005


Рецензии