deep in the air

the every seldom breath

has become

so arctic...


Making a deep breath. Make it once again.

The air 's stayed the same. It's still proper. It's full of distress, desolation, destruction and devastation. You breathe solitude. You breathe stew. And it all gives you a life. You just inhale all these pieces of demolition in order to fall apart and to make somebody else feel alive.

May be one day you will be minding your own business: eating flavorous strawberries in the summer, counting snowflakes on someone's lashes in the winter, making plans
for a new life journey in the spring, trying not to miss last warm sun in the autumn. Watching the spellbinding sunset
in the evening or pouring lucid water to the crystal glass in the morning. Buying a new cozy sweater in the noon
or catching elusive ideas in the midnight.

And you will breathe. As you've been doing it trough the lifetime. Nothing exeptional. And suddenly I'll became a part of you. So easily, so naturally. Like we have never been devided. Like we have appeared as one hole thing. Perfect and completed. No parts missing.


into Russian:


Сделай глубокий вдох. Сделай это ещё раз.

Воздух остался неизменным. Он все ещё необходим. Состоящий из огорчений, отчаяния, одиночества и опустошения. Ты дышишь вольностью.Ты дышишь волнением. И это дает тебе жизнь. Ты вдыхаешь все эти частицы разрушения для того, чтобы распасться на части и дать почувствовать себя столь же живым кому-то ещё.

Может быть однажды, ты будешь заниматься своими делами:

есть ароматную клубнику летом, считать снежинки на чьих-то ресницах зимой, строить планы для новых странствий весной, пытаться не упустить последнее согревающее солнце осенью. Смотреть на очаровывающий закат вечером или наливать чистую воду в прозрачный стакан утром. Покупать новый уютный свитер в полдень или ловить ускользающие мысли в полночь.

И ты будешь дышать. Так же, как делал это всю свою жизнь. Ничего особенного. И внезапно я стану частью тебя. Так просто и так естественно. Будто мы никогда и не были разделены. Будто мы уже были созданы единым целым. Прекрасным и совершенным. Ничего не упущено.


Рецензии