***

Білим снігом оповита земля.
Я навіки твоя, я твоя! 

Ось весна наступає.
Я з тобою навіки. Я за тебе страждаю. 

Літо молоденьке-зелененьке у віконце постукало.
Ой, щось у душі зашуміло, загрюкало. 

Осінь землю дощами зрошує.
А серце моє туга зношує.
   
Ось і знов зима. Бабця біла в холодна.
Ти поряд і я знов молода


Рецензии