Сiм

Сім нот – сім капель музики
Сім нот – сім слів кохання.
Сім людей – сім страждань
Сім почуттів – сім бажань
Сім пісень, а мелодія одна.
Сім щасть і стільки ж бід.
Сім життів, а смерть одна
Ця цифра сім лише число.
А може майбутнє воно?
Може сім – це магія щастя?
Чи ключ від паралельного світу?
Ніхто цього не знає.
І її лише, як цифру, поважають.
Сім днів у тижні.
Сім слів у пісні.
Сім – володарка щастя.
Не муч, відпусти , ти кохання.
Нехай людей воно захищає.       
Світ на краще міняє. 


Рецензии