Я втекла, щоб послухати свое божевiлля

Я втекла, щоб послухати своє божевілля,
Свою нікчемну велич,
Щоб подивитись на безлад своєї душі.
Це і є я. Дівчина на печі.

Нуджуся одноманітністю. Уривки.
Радість і відчай.
Коли помираю швидше -
Доза дивного пошуку - мої ліки.

Діти брехні. Ненависть в голосі. Самість.
Цілую іній. Як у казці. Йду у старість.

Одне суцільне запитання.

Ніхто мені не близький.
Відчуття даремності дій.

Хочу, щоб мої діти росли серед краси,
Милувались, як я, вибухом кольорів
У світлі сонця на замерзлому вікні.

Але - чи не марно це?
З депресії прямую у повсякденність.
Хто я, я не розумію, що цей світ мені несе,
Тільки не даремність,
це ж лише настрій, навіщо це все...

Читаю сніг.


03,07.01.11


Рецензии
очень похожие на мои стихи... очень часто я действовала именно так - убегала...

Ладошечка   21.05.2011 21:48     Заявить о нарушении
да, я заметила еще когда ты на почту прислала, что похоже...это так станно))

Кэтемаунт   21.05.2011 22:43   Заявить о нарушении
хотя хорошего в этом не много...

Кэтемаунт   21.05.2011 23:04   Заявить о нарушении