Пирсинг

Пірсінг


Дід пита онучку Нату:
– Що це ти зробила?
Як так можна катувати
Своє власне тіло?!

Понатикала шурупи –
Мамо моя рідна!
В ніс, у вуха, ще й на пупі –
Дивитись огидно!

– Ти такий, дідуню, темний,
Наче жив у лісі, –
Та йому: – Не лай даремно,
В моді зараз пірсінг!

– А я про те, – каже старенький, –
Ми раніш, бувало,
Свиням, щоб не рили землю,
Ніздрі кільцювали!


Рецензии