Твая любоу - любоу мая!

Ты цалавау мяне, казау,
Што я кахаць зауседы буду,
Ты мае цела, грудзь ласкау,
Казау: «Цябе я не забуду!»

Ты цалавау i абяцау,
Што я тваей зауседы буду,
Ты цэлы дзень мяне кахау,
Казау: «Цябе я не забуду!».

Ты марыу аба мне пры мне:
«Надзейным мужам табе буду»
Не верыу нават i сабе,
I зноу казау: «Цябе я не забуду!»

Няма цябе са мной, а тыя словы,
Што ты казау, калi не цалавау,
Не маюць асабiстай мовы,
Але усе ж такi iх ты казау.

Тамму нiколi не забуду
Цябе: забыць не маю права я
Цяпер кахаць зауседы буду
Твая любоу – любоу мая!

20.06.03


Рецензии