Шален й коханий

Шаленій, шаленій
Ти на світі мій єдиний
Шаленій, шаленій
Тільки всі на світі чари
Тільки ти єдиний мій
Шаленій, шаленій

Тільки ця ріка
Яка тече
Яка любов свою несе
Це є все що є на світі
Тільки ти коханий мій
Ти мене послухай і не журись єдиний мій
Шаленій, шаленій

Допоможи мені
Знайди сонця шаленого тепло
Тільки ти коханий мій
Шаленій від мене, ти
Шаленій коханий мій
Тільки обіцяй що любов твоя
Буде вічною як сонячна зоря.


Рецензии