ЧАС

Шумить осінній листопад
верба сумує жовтокоса
неповернути вже назад
весняних ранків в сріблих росах
неповернути тих ночей
і тих побачень до світання
і блиску радісних очей
ітих щасливих днів кохання
неповернути вже назад
роки  біжуть ніхто  незупиняє
і золота  пора так швидко  пробігає
шум осені вже ділиться  з зимою
і так  роки з весни ідуть до літа
а з  літа  в осінь  переходять
у  цю пору чудову і прекрасну
барвисту срібну золоту
верба сумує жовтокоса
бо все вже розуміє
що юності пора помалу мліє
і жовте листя падає додолу
вбирає землю своєю красою
та в памяті верби залишились
радісні зітхання
та річка що біжить попід вербою
те сонечко що розмовляло з нею молодою
ті зірочки що ввечері світили
ті хмари що над нею плили
усе це залишилося лиш в спогадах
усе це вічне і живе
завжди красиве і молоде


Рецензии