Hitoria ane Unelia

Dajegonia itede maleficia,
Stratoni auris imoni ane crusia.
Sedis ameli jota vi niko tuseri -
Melta vano gelia sade isometiri.

Mecis vis ane sopii olefunia,
Xodus rasoveni megeni necezuria.
Likos Uneli sereti oculuriti,
Tabes anemi itede mi hizereniti...

Locus samani vetas si vi Unelia,
Cricus Sacamacus vitede ani crusia!
Sedis ameli jota vi niko tuseri -
Meltas sic hitoma isedi tosereniti...


Рецензии