Литний вечир

               
         пісня

Літній вечір над землею плине…
Понад  річкою  став  туман…
З того краю щира пісня лине –
Про кохання хтось співа…
               Приспів
Ясний місяць зійде,
А дівчина вийде,
Пісню тую враз почує.
Пісня та про ласку,
Про весняну казку,
Мов джерельце чисте бьє…
Може, щастя в нім твоє…

Тихий вечір в Україні милій!
Не забуть ніколи тебе.
Прагну знов до тебе в рідний вирій…
Та коли ж то час прийде?

Стільки літ пройшло, та ніби вчора
Розлучився з милим селом…
Літній день, чи ніч осіння чорна –
Все чарує, що було…

Знов почую, як співає щастя
Пісню про любов і весну.
Як раніш бувало досить часто –
Нічку цілу не засну!







               


Рецензии