Проводи

Чорний терен білим цвітом замело.
Проводжало хлопця в армію село.

І троїсті, і сусідова гармонь,
І дівочий несміливий хміль долонь.

Перед світом сіла мама в головах
І ніяк наговоритись не могла.


Рецензии