Чого не сказати словами

***

Чого не сказати словами,
Чого не напишеш рядком,
Що зараз є тільки між нами,
Що нам зрозуміле лиш двом.

Від чого так хочеться жити,
Чи, може, віддати життя.
Нам варто очима зустрітись,
Щоб знати свої почуття.

Здається, весь світ на долоні,
Ми вище століть і років.
Ми вільні в своєму полоні,
Під зорями цих вечорів.

07.04.2005


Рецензии