Гай взимку

Гаї в снігу укриті, голі
Екрани сонячних угідь -
Розкішні стражі поневолі
Мінливих весняних повіть

Ампер буття і сьогодення
Немов душі блакитний край
Талан землі - землі надхнення
Єлейний колір і розмай

Льодових криг, неначе в латах
Бурштинний погляд з-під повік
І кожен день для них відрада
З часів минулих на свій вік.


Рецензии