Поясни!..

Поясни, чому душа зривається,
Коли дихає зима тобі в потилицю!
Поясни, як це сьогодні називається,
Коли серце не у грудях, а на милицях!
Поясни, коли короткі дивні лінії
Переплутуються в сніжні ніжні промені!
Поясні, чому ми прагнем сонця ніжності
І згрібаєм світ холодними долонями!
Поясни мені, не виринай між хвилями,
Не ховайся за коротким "до побачення"!
Поясни, що розчиняється з подіями!
Поясни, слова ще досі не розтрачені!
                28.11.2010 рік.


Рецензии
Стихи о любви, на каком бы языке не звучали - будут всегда самыми желанными и тревожащими сердце!

Бастракова Арина   11.01.2011 20:52     Заявить о нарушении
И это прекрасно!
Спасибо)

Надежда Радионова   11.01.2011 20:58   Заявить о нарушении