Весна

Вже зрання убирається весна,
Діставши чарівні квітневі шати,
Її цнотлива первісна краса,
Змогла все найсвітліше увібрати.

Її намисто сонячне з віків
Дає добра та зцілення людині,
Дарує їй наснаги для віршів,
Весна владарка на землі віднині.


Рецензии