Останне сьогоднi

Нове життя з понеділка,
зміни з вчорашнього завтра...
А вам таке не знайоме?
Часу безцінного трата...

Відкладуєм справи на потім,
ми руки знов опускаєм...
Що просто саме все зміниться
ми знову і знову чекаєм...

А якщо це сьогодні останнє,
останнє в твоєму житті?
Таке ми не допускаєм -
думки ці занадто складні...
Для нас...

Для нас "час" поняття не стале,
та ми з ним якби "на ти"...
А він з нас ніби сміється...
Від нього нас не спасти...

Все міниться часто...так часто...
А ми все життя лиш шкодуєм...
Та й висновки зовсім не робим
І знову із часом жартуєм...

Наступить останнє сьогодні,
а ми ще нічого не встигли.
Час невблаганно зникає
і міниться, скільки не скигли...

Останнє сьогодні раптове!
Минають найкращі роки...
Залишимо там сподівання
і мрії ми скажем "прости"...


Рецензии
Правда життя
Спасибі за вірш.
-----
ВідкладАєм справи

Катюша Кабанец   04.04.2012 15:14     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.