Увiйди в мою осiнь...

Увійди в мою осінь, 
Наче вітер пустелі,
Розкидай моє листя,
Підпали і порви...
Мені болю не досить!
На гарячій постелі
Я одягну намисто
З вогняної трави.

Хай горить моя шия,
Хай палає волосся...
Обпечи мої руки,
Закрутись, розмети!
Моє тіло заниє,
І розплавляться коси,
Розтечуться від звуків
Вогняної сльоти.

Нищівна і красива,
Сила дотику долі
Від душі і до скроні,
Переможена вщерть,
Я злітаю щаслива
Від цілунку сваволі,
Від межі на долоні,
За якою лиш смерть...

Не боюся я межей,
Від вогню не тривожусь!
Зацілуй мене зовсім,
Запали і зітри!
В вогняному бентежжі
Лиш сказати спроможна:
Увійди в мою осінь
З вогняної трави.


Рецензии
Столько красоты и атмосферности в ваших стихах!

Рина Берри   07.10.2020 22:20     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.