Сложно Сказать

коли була б ти милосердної,
і душа б твоя хащі стогнала,
ти казала б немов співала,
не шаленіла , не кричала.

не ховалася за маскою холодної,
не була б сніжною королевою
і тепло б своє утробне
у серці лиш для мене зберегла.

але як колись усе зникало.
ти бачилася мені немов явно.
і так смутно було всіх перше
знати,що це тільки лиш сон.


Рецензии