***

Україна, ти земля солов'їна.
Ти ведеш нас з собою у бій.
Терновим шляхом омиваєш нам руки.
Ми йдем, ми біжим на облогу, щоб матір свою захистити від бою.
Ти жива, ти ще палаєш, ти дітей своїх кохаєш.
Ми ж вітчизну будем боронити.
Від війни, від кусючаї, будем тебе боронити.
Будем в захисті стояти, до самої смерті.
В окопах будем помирати за славу і чесність.
Ми захистим, ми зможем.
Бо ти - Україна.
Ти наша земля і мати нам рідна.


Рецензии