***

Все пройшло і все минуло.
Ми знайшли сили захистити і перемогти.
Ми славні, ми сильні і непереможні.
Такого, не зможе кожний.
Слава Україні, батьківщині нашій.
Вона нам і батько, і матір, і дім просторий.
І ми вигнали з цього дому погань нечисту.
І стала Україна наша здорова і чиста!


Рецензии