щось щось

позбутись.
бажання не згасне.
торкнутись.
волосся прекрасне.
твої аватари.
вони, як примари.
але надірвані струни моєї гітари.
і двадцять дві думки, що ми не є пара.
римувати рими римуванням.
не зрівняти це з моїм коханням.
та з двадцять третім запитанням.
йду до тебе з привітанням.


Рецензии