кохання 0на украинском0

ти був мені вірним другом,
ніхто не буде таким другим,
ти мене не помічаєш...
за душу сильно хапаєш...
я тебе зовсім не впізнаю,
ти зовсім не знаєш, як я тебе люблю...
ті до мене підходив,
свою думку доводив,
потім  так різко зізнався,
а потім майже здався...
але ні сили у собі знайшов,
ти мене обійняв, не пішов...
я тобі взаємністю відповіла...
але тоді я не знала,
що ти так схолоднієш до мене,
а я досі маю почуття до тебе...
і не знаю як зізнатись,
а ти почав з іншою зустрічатись...
мені нічого не пояснив,
отак жорстоко мене покинув...
і тепер що робити, я не знаю,
щовечора у вікно виглядаю...
і бачу тебе з іншою,
привабливішою і красивішою...
ти до неї ставишся добре,
а між нами досі коми,
не закінчені наші стосунки...
не помічав ти мої малюнки,
які я малювала для тебе,
ти хотів більше знати мене,
ти мене не зрозумів,
і тільки з розуму звів...
я по тобі дуже сумую,
щоночі для тебе вірші римую...
про наше життя,
про наші почуття,
про муки, і про кохання,
про нещастя та зітхання...


Рецензии