Masca

Eu m-am schimbat,
Toata lumea a observat.
Ma simt ca un lup singuratic,
In acest sentiment intepatic,
Simt nevoia sa-mi i-au zborul spre cer.
Si sa-mi caut pacea in el.
Pacea mai este gasita in tine
In inima blinda din tine.
Ma simt fericit si imbogatit,
Dea pururea liber si inblinzit.
Caci tu pentru mine esti o stea,
Si eu oricit de tare nu mash schimba.
Te voi iubi si nu te voi uita.


Рецензии