Слово не дышит? Да нет, ещё живо... укр

02.09.09
10:50
«А»:
Слово не дихає? Мова не пахне?
Дихає мова лісами, Дніпром,
Полем широким і морем безкраїм,
Горами Криму, Карпатським зелом.

Запах дають буковинські смерічки,
І чорнобривці, що в мами в селі,
І жабуриння з маленької річки,
Вишні і яблуні в сизій імлі.

Жити тут можна роками, століттями,
Миті, хвилини складають життя,
І прикрашають весняними вітами,
Мова в народі, народ є буття.


Рецензии