Это мои личные стихи

Вона його кохала
І він її кохав
Вона без нього спокою не мала
А він без неї ночей не досипав
Вони кохали
І не знали
Що життя таке не просте
Сеперечка то пусте
Все  пробачається
Вони усміхаються,
Тому  що поруч вони щасливі,
І тут несподівано трапляється
Вони  один одному набридають
Сваряться і не пробачають
Таке відбувається,
вони розлучаються
вона шукає нового хлопчину
а він нову дівчину,
щоб довести, переконати
без неї проживе, богатьох буде мати,
але навіщо ламати кохання
воно ж перевершує всі сподівання
кохайте кохання одне
воно прийде до вас саме
Ви спокою не будете мати
Ви будете тільки кохати


Рецензии