я настоящая Таня Лысых и это мои стихи

ты був зі мною ніжний, як завжди
я не сумнівалась у тобі ніколи
але коли ти мене покинув
подалі від свого серця відкинув
і не розумів, що мені
допомога твоя була потрібна
але нажаль я тобі
зовсім не була потрібна
ты знайшов собі іншу
набагато вродливішу
днями й ночами я була одна,
як та пташка,згубилась у небі сама
і звідки чекать порятунку
не можу прожити без твого дотику
просто самотньо одній
пташці у небі самій


Рецензии