Вдячнiсть Богу й батькам хресним

(хресному Сергію Бірюцкому та Наталі Муратові)

Найцінніше  свято  долі,
По свідомості  сприйняв.
В День, христин мій,  Бог по волі
Хресну й хресного  послав.

Від тепер   родинне коло,
Стало ширшим у житті.
Щасливішим став у долі,
І сильнішим у меті.

Ваш, маленький срібний хрестик,
Ніжить  доленьку мою.
То ж, шановні батьки  хресні,
Вас  ціную  і люблю.

Вашу ласку не забуду,
Біль  зніму  в недобрий  час .
Золотий  хрест подарую
Щиро, з  думкою про Вас!

                Олександр КЕРАНЧУК
                м. Чугуїв


Рецензии