Палахкотять уста...

Палахкотять уста, як мак,
Озерами глибіють очі...
Націлуватися б усмак,
А любка буцімто й не хоче.

Стужілих рук не поміча,
Спогорда відверта голівку...
Непросто зрозуміть дівча
І зовсім неможливо - дівку.


Рецензии