До незнайомки

Тендiтнiсть серця я не можу зрозумiти,
воно мене вбиває кожен раз.
Бажання є піти,заговорити,
але сьгодні проти мне грає час.
Вона пішла,тепло залишив поруч,
я пам,ятаю глибину очей.
Мабуть ніколи не побачу погляд,
який змінив спорядженність речей.(29.12.10)


Рецензии