Життя - комунальна квартира

Життя - комунальна квартира
Здається в аренду щоденно
Так названі "друзі"
Гірше самого лютого звіра
Використавши твою душу і тіло
Викинули всі спогади у помиї.
А в серці залишився біль
І в серці залишився спогад
Про недавній візит
Лютих друзів-вампірів.
В душі залишилась тиша... самотність
Облізла фарба. Обдерті шпалери
Та пустий холодильник емоцій...


Рецензии