Чорнобиль

    Чому це кружляє над хатою птиця,
    Кружляє, кружляє і не сіда...
                Леонід Талалай.

На живім гобелені Землі
світиться фосфорно серце
моєї Вкраїни.

В радіаційній траві, в пилюзі,
граються діти
в дозиметристів.

Над невеселим поліським селом
побивається бусел
за односельцями. 


Рецензии