***

Маленький комочок, не слухає, б"ється...
То плаче дощем, то знову сміється.
Сумує, болить, радіє і скаче
Образиш його, а воно все пробаче
Обільється болем, заскимить, залоскоче,
Почує твій голос і знов затріпоче...
Радіє, співає, хвилюється, просить
Надію, любов - у собі все носить
І знов сподівання, приглушений стук
І знову чекання, неспокій і з рук
Вже вирвалось би і далеко летіло
До ніг твоїх впало і миттю згоріло. 


Рецензии