ди б льше не гр ши

Менi погано дуже Боже,
Бо сьогодні я згрішив.
Не хочу навіть i молитись,
Немов з Тобою i не жив.

Менi погано дуже Отче,
У мене кепські справи.
Ще й совiсть мучає мене,
Немов ковтнув отрави.

Душа моя немов пуста,
Немов Тебе немає там.
Не хочу йти в церкву Твою,
За те менi великий срам.

Вiд Тебе Бог, я заховавсь,
А Ти мене гукаєш.
Боюсь я срам свiй показать,
Не знаю, чи прощаєш.

Ти кажеш: « Синку йди сюди,
Тебе не звинувачу я.
А помилитись кожен мiг,
Але ж одна ми є сiм`я.
То ж думай, та на вус мотай,
Покайся й в серце положи.
Прощаю сину Я тебе,
Iди, i більше не грiши».
*****


Рецензии