Stelei stelelor на Румынском языке

Fiic; m;ndra am avut,
N-am vazut, cum a crescut.
Ca un fluture sbur;nd.
La un asfin;it de soare,
A decedat pe o c;rare,
L;nga proprie cas; mare.

Haide, scola fiic; mea,
Ca n-am via;a pururea.
Sa traies, ;i s; munces,
Pentru via;a ce-o iubesc!

Haide, scoal; draga mea,
S; se aud; ;n vilcea.
Vocea ta de turturea,
Ce ;mi suna zilnic ea!

Oameni buni, voi ce trai;i
La r;u sa nu va g;ndi;i!
Aici eu voi v; poposi,
Via;a ;ntreag;, ce-oi trai.
;i  trec;nd  pe acea c;rare,
C;nd e ar;i;; mai mare.
Cu o lacrima de stea,
Poroli;ev; setea.

Haide, scola fiic; mea
Ca s-o vezi pe maic; a ta.
Maic; ta ;i sora ta,
Ce se`n`china`n fat; ta!

Haide, scoal; scumpa mea,
S; ne vezi pe noi ;ndoi.
Eu ;i fratele t;u,
Ce-;i ducem jalea mereu!


Рецензии