Дощ

Краплі дощу стукотять у вікно,
Вони співають дивну пісню.
Ти ще не знаєш, що ж воно?
Послухати краплини ще не пізно.

Вони шепочуться про дивину дібров,
Про сонця літній захід десь за містом.
Ти ще не знаєш, що ж воно? -
Послухай дощ, поки іще не пізно.

Краплини розмовляють про далекі зорі,
Про море, що кохає береги.
Якщо не знаєш ти, як дощ говорить,
Ти подивися у вікно і помовчи.

Послухай - його пісня така рідна
І зрозуміла всім, хто вміє мріять.
Якщо дивитись за вікно, то буде видно,
Що навіть дощ краплинами когось леліє...

29.03.2007


Рецензии
спасибо, пустил слезу

Дзержицкий Владимир   05.01.2011 17:51     Заявить о нарушении