***

Жива, як слова!
Жива, мов червоне,
як казка – нова!
Нічия – то нічого…

Ти, як кисень – горюча,
Як сонце – весела,
Як іскра – палюча,
Ти – без сумніву небо!

Як камінь – проста,
Як хмарина – казкова,
Як свобода – жива,
Як життя – кольорова!

Як правда – гірка,
Та як мед ти солодка,
Ти, як цинік – жалка,
Та як мить ти коротка…

Як раптовість -  приємна,
Як пристрасть – жарка,
Як вечір – таємна,
Як час – дорога..
Мені…


Рецензии