***

Психоделічний ранок...
 Кава, душ, сивий дим.
Щастя тебе поглинає,
Можна піти й молодим.

І ти йдеш! На роботу?
Навчання, робота – життя!
Завдання вкладаєш до рота,
Виконуєш їх... майбуття

Сприймаєш аж у суботу.
Та в суботу чи справді живеш?
Чи щиро сприймаєш турботу?
Чи просто від неї ти йдеш?


Рецензии