***

Ти – як море часу,
[В тобі немає де дітись]
Тобою часом
навіть не можна
напитись

ти — просто є!
Без ускладнень,
навіщо зайвості чути
просто є, покладисто
просто діагноз — бути!

від тебе нікуди не дітись,
що і приємно, нарешті,
у тебе з'явилось на мене право,
такий собі приватний арештик
вийшов

малюю нас зараз словами,
втамовую спрагу писати,
обіцянку ж дав — намагатись..


Рецензии