***

єдина вечірня радість
таємна якась, розмова
переповнена...нами..якось..


переповнений я тобою
та від цього стає важче
німіють фаланги,
страшно...


від тебе мороз по шкірі
приємний, такий, холодочок,
з прохолодною рукою


і страшно стає дивитись,
страшно стає мовчати
з тобою
хочу
кричати!


Від тебе лиш посміхатись...


Рецензии