Два вогнi...

 Життя поміж двох вогнів приводить інколи до відчаю. Вогонь-перший – спалює тебе цілком з великим пристрасним бажанням. Вогонь-другий – спалює твою гордість, ніжність, самооцінку і твою надію на краще.
І чомусь вони між собою суцільно пов’язані і майже не відступають ні на крок один від одного.
Вогонь-перший люди назвали Кохання. Вогонь-другий – Залежність.
Якщо кохаєш то в певній мірі залежиш, якщо залежиш то не обов’язково кохаєш.
Саме страшне з цього кохати і залежати одночасно. В цьому є щось прекрасне, але в перші хвилини поєднання. Тому все решта стає нероздільною маскою твого життя. А ж поки ти не зможеш від неї вирватись викинути і щось самому змінити.
Тому ми повертаємось до двох Вогнів: Кохання та Залежність.
Кохання... всі мріють, десь літають, практично можуть підібрати слова для описання цього вогню. Пишуть під впливом Вогню-Кохання вірші, складають пісні, співають серенади, роблять свято.
Особисто я вплив Вогню-Кохання звела до буденності, сирості, сірості. Про що майже жалію...
Залежність... з цим вогнем справитись набагато складніше, небезпечніше. По тій причині, якщо від тебе не залежать, то ти залежиш: від людини однієї чи багатьох, частіше від багатьох, від обставин, від ситуації, від роботи, від свого розуму та думок...
Вогонь-Залежність підступний та хитрий і вирватись від нього не так просто, як здається на перший погляд. Але якщо він взяв тебе в свої обійми зі всіх сторін, то вважай що ти повністю в його владі. І поки ти не заставиш його не обіймати тебе ти будеш повністю належати Вогню-Залежність.
Тому коли ти вже можеш тверезо мислити то подумай з ким би ти хотів більше бути в цьому житті.


Рецензии