Ты помнишь

Будем країну свою ми любити...
Бо в ній нам жити,бо в ній нам жити...
Будем Державу свою шанувати!!!!
Як рідну мати, як рідну мати....

Бо що ми варті без рідної неньки ???
Скільки вже можна її плюндрувати....
Вона терпляча - сини нерозумні...
Досить, погрались - час схаменутись.....
Час повертатись, час віддавати....

Є одне диво на цьому світі...
Назву Держави  можна змінити...
Та Батьківщину  не поміняєш...
Вона єдина - ТИ ПАМ"ЯТАЕШ ?!?!?!


Рецензии