Dulce amagire

Refren:
Unde esti? Nu pot sa te caut
Pe Pamant si nici in aer...
Stiu ca ai probleme,
Cine vre sa te cheme?
Si te chem: hai, revino!
Noi doi stim ca poti ramane.
Deci acum e ce-ai vrut.
Bine e? Ti-a placut?

I:
Ne-am intalnit, ne-am cunoscut,
Si am aflat ca mi-ai placut.
M-ai sarutat si m-ai vrajit,
Am inteles: m-am indragostit.
Imi daruiai noptile de vis
Mi s-a parut c-a fost paradis.
Odata eu am revenit
Si-n casa mea nu te-am gasit

Parca e fapt...ca m-ai lasat...

Refren.

Vad ca chemi pe-altcineva
Pe el in duci in casa ta,
Inchideti usa si aud
Ce bine ti-e si ce placut.

II:
Uite-am zarit un om strain
Am citit ca viata-i un chin
In ochii lui... el m-a vazut
Si-am inteles ce l-a durut.
O luna a trecut, greu mi-a fost,
Iar viata mea are un rost.
Azi merg acasa si vad masina
Ea-i fransa si numarul il stiu

In ea esti tu... moarta esti tu...

Refren.


Рецензии