Под маской укр

А я лише хотів тебе спитати,
Навіщо ти щоденно носиш маску?
Я так хотів тебе намалювати,
Доклавши до листа любов та ласку.
Я б твої очі переповнив світлом.
Я той, хто розгадав всі твої чари.
Тебе навіяло чарівним вітром,
Тебе з ніжнішої зіткали хмари.
Твоє обличчя сниться уві сні,
І з нього я усі знімаю маски.
Щоб світ побачив  як ти навесні
Відображаєш веселкові краски.


Рецензии