Кокс

Вдихаєш кокс, і все чудово
Остання стадія вжитті
Забув мелодії гітари, і
Схуд, як то на війні
Фанати, вже тебе шукають
А, ти ховаєшся в тишині
Останній крок до прірви
Остання доза наркоти
Хоч ти помреш так не щасно
Але Гранж в твоїй душі


Рецензии