Ewelina

Oczki jak perelki mrugajo
rodzice jo bardzo kochajo
usmiech Ewelinki z uszka do uszka
tak ma byc u zdrowego maluszka
ronczki oraz nozki pulchniutkie
juz i nie takie malutkie
rowniez starszy brat lubi popiescic
tylko juz w swe rence nie moze umiescic
oto jeszcze jedna ksiezniczka
co ma pienkne policzka
jest jeszcze jedno ozdobo tego swiata
tak bendzie zawsze choc i mijajo lata.


Рецензии