Бачиш

Ось бачиш цю долину?
Ось бачиш цей зелений гай
Там співали українки, як ходили
На жнива, вони любили Україну
Вони любили свій  рідний край
Де вічно і донині співають солов’ї
Про чарівну Україну, про прекрасний
Небо край.


Рецензии